• A2.jpg
 • A4.jpg
 • A6.jpg
 • A8.jpg
 • B1.jpg

Velkommen til hastighetskurs for fritidsbåtbrukere!

 • SIMRAD ombord!

  Feb 201628
  Simrad onboard Vi ønsker Pronav med SIMRAD i spissen velkommen some leverandør og partner i "Helt Propell" hastighetskurs! Vi er opptatt av å ha de beste med på laget og SIMRAD er øverste hylle når det gjelder Navigasjons utstyr til din fritidsbåt.
  Read more
 • Velkommen til oss Vi er representert på "Sjøen for alle" på Lillestrøm denne uken. Velkommen til vår stand nr: E01-07, der lanserer vi kurset og viser vår første kursbåt. En helt ny Goldfish 28 Tender med 2 x 300 hk Evinrude motorer. Båten er full spekket med ustyr fra SIMRAD. Messen varer frem til Søndag kveld....
  Read more
 • Sailracing Vi er veldig glade for å få med Sailracing i våres kursvirksomhet. Sailracing er et kvailtets merke som leveres klær til en aktiv og maritim livsstil.
  Read more
 • Båten snart klar

  Feb 201623
  Snart klar Snart er båten klar og vi starter rigging av standen til årets "Sjøen for alle" messe. Det blir spennende å se hvordan markedet tar imot våres kurs. At det er et behov i Norge for dette er ivertfall helt sikkert.
  Read more
 • Sjøen for alle

  Mar 201607
  Messe Tid for messe! Vi rigger egen stand på Lillestrøm, "Sjøen for alle" messen 2016 står for tur og gleder oss til å presentere hastighetskurset. Dette blir mange spennende dager. Hvordan tar bransjen imot kurset vårt? På standen selger vi "Helt Propell" bøker og viser frem den speller nye Goldfish 2...
  Read more

Last ned brosjyre

Pål´s 10 hastighetstips

 1. Ha respekt for utstyret du bruker
 2. Kjenn dine begrensninger
 3. Ikke kjør fort i ukjente farvann
 4. Gjør deg kjent med farvann du skal kjøre fort i på forhånd
 5. Ta det rolig den første turen i ”ny” båt
 6. Ta hensyn og lytt til dine passasjerer, særlig det “svakeste” ledd. Det er alltid verre å sitte på!
 7. Se langt frem. Planlegg 100-200 meter foran. Særlig i bølgekjøring
 8. Ha noen enkle “kjøreregler” ombord
 9. Som på ski. Det er ingen skam og snu!
 10. Det er ingen skam å slakke av