• A2.jpg
 • A4.jpg
 • A6.jpg
 • A8.jpg
 • B1.jpg

Velkommen til hastighetskurs for fritidsbåtbrukere!

 • Fin høst tur

  Oct 201631
  Fin høst tur Knall fin dag på vannet med likesinnede :-)
  Read more
 • Siste kurs i år

  Oct 201620
  Siste datoer Vi nærmer oss vinteren og båtsesongen er på hell. Har vi litt flaks så er det endel uker til med mulighet for hastighetskurs. De datoene som fortsatt har plasser ledig er: Onsdag 26 okt Onsdag 2 nov Lørdag 5 nov Søndag 6 nov    
  Read more
 • Kurs til våren

  Oct 201615
  Kurs til våren Vi har fire kurs igjen før nyttår 2016. Men planleggingen av sesongen 2017 er igang. Vi håper på oppstart igjen i mars. Er du i kursmodus så meld din interesse allerede nå! Vi vil gjerne tilpasse hver kurs gjeng både etter kunnskap, hvilken båt du eventuelt har privat (du må ikke ha båt). Dette f...
  Read more
 • Første test gjort!

  Mar 201618
  First test I dag tok Goldfish Boat AS den første test turen med vår nye kurs båt. Det gikk veldig bra og rapportene til oss er lovende. Nå gjenstår det bare litt småtesting med forskjellige propellere før vi skal få den overlevert. Vi gleder oss stort til det så får vi deretter satt opp premiere dato for vå...
  Read more
 • Messen ferdig

  Mar 201614
  Messen ferdig Sjøen for alle messen er over! Vi takker alle som besøkte vår stand. Vi har hatt en enorm positiv respons på konseptet og gleder oss til å komme igang. Lister med datoer, priser og ledige kurs kommer snart. Takk til våre samarbeidspartnere Redningsselskapet, Goldfish boat, Evinrude (Frydenbø...
  Read more
 • Goldfish Vi er glade over å ha signert avtale med båtprodusenten Goldfish. Dermed blir kursets første opplæringsbåt en Goldfish 28 Tender. Vi gleder oss til overtagelsen som vi skje under Sjøen for alle messen på Lillestrøm i mars.
  Read more

Last ned brosjyre

Pål´s 10 hastighetstips

 1. Ha respekt for utstyret du bruker
 2. Kjenn dine begrensninger
 3. Ikke kjør fort i ukjente farvann
 4. Gjør deg kjent med farvann du skal kjøre fort i på forhånd
 5. Ta det rolig den første turen i ”ny” båt
 6. Ta hensyn og lytt til dine passasjerer, særlig det “svakeste” ledd. Det er alltid verre å sitte på!
 7. Se langt frem. Planlegg 100-200 meter foran. Særlig i bølgekjøring
 8. Ha noen enkle “kjøreregler” ombord
 9. Som på ski. Det er ingen skam og snu!
 10. Det er ingen skam å slakke av