• A2.jpg
 • A4.jpg
 • A6.jpg
 • A8.jpg
 • B1.jpg

Velkommen til hastighetskurs for fritidsbåtbrukere!

 • Kurs datoer

  Apr 201825
  Kurs datoer Her er datoer for kurs i mai og juni. Ta kontakt om du ønsker å melde deg på, få mer info eller om du har forslag til andre datoer. Kanskje du har andre steder som kan passe deg/dere. Vi er fleksible! Vær rask det fylles opp fort. Grunnen til at Pål kun kjører fem deltagere om gangen er å få en...
  Read more
 • Sesongen kommer Våren nærmer seg. Vår første aktivitet i det nye året blir "Sjøen for alle" messen 14-18 mars. Start å tenkt kursdeltagelse allerede nå. Plassene fylles fort opp! Du kan møte oss på stand D05-27.  Vi sees Hilsen Helt-Propell AS
  Read more
 • Boken i butikkene!

  Mar 201813
  Boken ute i bokhandelen Nå er den nye boken til vår båtcoach Pål Virik Nilsen tilgjengelig hos de fleste bokhandlerne på nett i Norge. Se under (les mer) for noen av nettbutikkene som har startet salget av boken. Håper du kjøper den og liker den. God lesning!
  Read more
 • Ny bok!

  Mar 201812
  Ny bok Pressemelding: Blinke forlag og Pål Virik Nilsen fra Sandefjord lanserer en ny bok på årets «Sjøen for alle» messe på Lillestrøm 14-18 mars. «Båt i hastighet» er en bok for alle båtførere uansett kjønn, alder og skills. Boken er rettet mot båtbrukere som kjører over 20 knop.
  Read more
 • Ny sesong!

  Apr 201728
  New season Sommeren kommer kjapt nå og vi starter kurs i disse dager. Ta kontakt om du er interessert i å delta eller at du søker mer informasjon. Vi fyller opp forløpende og er fleksible i valg av datoer og steder. Ta kontakt for en hyggelig prat.
  Read more
 • Nissen Boken Helt Propell skrevet av Pål Virik Nilsen er en glimrende julegave for alle som elsker båter som planer! Boken som er et samarbeide med redninigsselskapet tar for seg alt fra enkel kjøreteknikk, sikkerhet, nyttige tips og mye annet.
  Read more

Last ned brosjyre

Pål´s 10 hastighetstips

 1. Ha respekt for utstyret du bruker
 2. Kjenn dine begrensninger
 3. Ikke kjør fort i ukjente farvann
 4. Gjør deg kjent med farvann du skal kjøre fort i på forhånd
 5. Ta det rolig den første turen i ”ny” båt
 6. Ta hensyn og lytt til dine passasjerer, særlig det “svakeste” ledd. Det er alltid verre å sitte på!
 7. Se langt frem. Planlegg 100-200 meter foran. Særlig i bølgekjøring
 8. Ha noen enkle “kjøreregler” ombord
 9. Som på ski. Det er ingen skam og snu!
 10. Det er ingen skam å slakke av